Verhalen

Lees, bekijk of luister naar een van de verhalen

Vind je het leuk om meer te weten over de mensen die dagelijks hun mouwen opstropen bij Staalbouw van den Berg? Wij stellen ons graag aan je voor. Op deze pagina vind je interviews met personen in uiteenlopende functies, die allen onmisbaar zijn in ons vak. Ook lees je hier verhaaltjes over uiteenlopende avonturen op de werkvloer.

Lees je deze avonturen en denk je: “Ik wil ook deel uitmaken van dit team!” Check dan onze Werken bijpagina en kijk of jouw baan ertussen zit. Uiteraard kun je ook altijd een open vacature sturen naar: sabina@vandenbergjoure.nl

Hoe gaat het nu met de schuurwoning?

In dit verhaal geven we je een update over de schuurwoning waar wij op 16 april 2021 ons eerste filmpje over deelden. Hoewel de planning was dat het huis in een half jaar af zou zijn, is dit niet het geval. Waarom dit niet is gelukt lees je in dit verhaal.

Ontmoet Wiebe van den Berg

In dit verhaal deelt Wiebe hoe hij als jonge jongen al metaalstukjes uit de afvalbak aan elkaar lastte. De passie zit diep en het liefst brengt Wiebe dan ook iedere dag en avond door op het bedrijf!

Jan-Wiebe’s avonturen als jongeman

Ontdek wat oprichter Jan-Wiebe allemaal heeft beleefd als jongeman en lees hoe hij de stap maakte van werknemer naar werkgever.