verhalen

Vakmensen: Milan de Graaf

Graag stellen we je voor aan Milan de Graaf, één van de vakmensen van Staalbouw van den Berg. Milan (21) werkt al vier jaar bij ons. Na zijn stage is hij, zoals meer van onze medewerkers, bij ons blijven werken.

Vakmensen: Sabina van den Berg

Graag stellen we de vakmensen van Staalbouw van den Berg aan u voor. Dit keer: Sabina van den Berg (26). Als dochter van oprichter Jan-Wiebe en zus van Wiebe is Sabina al lang geen onbekende meer in het bedrijf. Ondanks haar aanvankelijke ambities in de visagie, heeft Sabina gekozen voor een rol in het bedrijf als hr- en officemanager, wat ze sinds 2016 doet.

Vakmensen: Geert Egberts

Graag stellen we de vakmensen van Staalbouw van den Berg aan u voor. Dit keer: Geert Egberts (55), die al sinds zijn zestiende werkt in de staalbouw. Nu, bij Staalbouw van den Berg, gebruikt Geert zijn praktijkervaring om nauwkeurige calculaties te maken.

Vakmensen: Huite Boersma

Graag stellen we de vakmensen van Staalbouw van den Berg aan u voor. Dit keer: Huite Boersma (38), die al op zijn 17e actief was bij Staalbouw van den Berg.

Vakmensen: Anne Jelle de Jong

We zijn trots om de vakmensen achter Staalbouw van den Berg te presenteren. Dit keer: Anne Jelle de Jong (45), wiens passie voor de bouwsector al op jonge leeftijd werd aangewakkerd door zijn vader. Vanuit een diepe interesse voor de ontwerpkant van de bouw begon Anne Jelle aan zijn MBO-opleiding Bouwkunde.

Vakmensen: Nienke Laanstra

Graag stellen we de vakmensen van Staalbouw van den Berg aan u voor. Dit keer: Nienke Laanstra (25) die haar weg heeft gevonden in de prachtige wereld van staalbouw. “Van detailhandel en horeca naar de staalbouw; compleet wat anders, maar wel erg interessant en leuk”