Vakmensen: Geert Egberts

Vakmensen: Geert Egberts

Graag stellen we de vakmensen van Staalbouw van den Berg aan u voor. Dit keer: Geert Egberts (55), die al sinds zijn zestiende werkt in de staalbouw. Nu, bij Staalbouw van den Berg, gebruikt Geert zijn praktijkervaring om nauwkeurige calculaties te maken.

Van samensteller tot calculator

Geerts passie voor de staalbouw is hem met de paplepel ingegoten, geïnspireerd door zijn vader en diens beste vriend die beiden op hun zestiende hun carrière in de staalbouw begonnen. Na zijn mavo-opleiding vervolgde Geert zijn weg als samensteller/lasser en uiteindelijk naar de rol van calculator. Dit naast het volgen van de studies bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, die hij in de avonduren succesvol afrondde.

Een paar jaar geleden kwam Geert in contact met Staalbouw van den Berg. Zijn eerdere ontmoetingen met Jan-Wiebe van den Berg en Libbe resulteerden in een snel besluit: ze zagen maar al te graag dat Geert de nieuwe calculator zou worden. Sinds november 2020 heeft hij vele calculaties op zijn naam staan bij Staalbouw van den Berg.

Wat doe je bij Staalbouw van den Berg?

“Als calculator behandel ik klantaanvragen en stel ik op basis van hun wensen een prijs op. Het is een uitdaging om voor elke aanvraag een passende offerte te maken, gezien de vele variabelen,” legt Geert uit. Zijn rol is belangrijk in het succesvol realiseren van projecten.

Wat maakt je werk zo leuk?

Voor Geert is de diversiteit in projecten en de continue uitdaging om aan de verwachtingen van elke klant te voldoen wat zijn werk boeiend houdt. “Het is elke keer weer een puzzel die gelegd moet worden, en dat proces van puzzelen tot de uiteindelijke realisatie vind ik erg leuk.”

Wat vind je van de werksfeer?

De sfeer binnen dit familiebedrijf is geweldig. Jan-Wiebe en Wiebe zijn toegankelijke ondernemers, en ondanks hun leidinggevende rollen blijven ze heel benaderbaar. Het is een plek waar je met plezier naar je werk gaat,” vertelt Geert met waardering.

Absoluut, bevestigt Geert. “Voor wie houdt van een dynamische werkomgeving met veel uitdagingen en een sterke en nuchtere teamgeest, is Staalbouw van den Berg de ideale plek. Je krijgt de kans om aan uiteenlopende projecten te werken en jezelf continu te ontwikkelen.”

Wil je net als Geert werken bij Staalbouw van den Berg? Bekijk dan onze vacatures hier.