Vakmensen: Anne Jelle de Jong

Vakmensen: Anne Jelle de Jong

We zijn trots om de vakmensen achter Staalbouw van den Berg te presenteren. Dit keer: Anne Jelle de Jong (45), wiens passie voor de bouwsector al op jonge leeftijd werd aangewakkerd door zijn vader. Vanuit een diepe interesse voor de ontwerpkant van de bouw begon Anne Jelle aan zijn MBO-opleiding Bouwkunde.

Wat doe je bij Staalbouw van den Berg?

Sinds 2010 is Anne Jelle werkzaam bij Staalbouw van den Berg. Begonnen met een sterke basis in de houtskeletbouw en ervaring als bouwkundig tekenaar, houdt hij zich nu vooral bezig met het creëren van 3D-modeltekeningen. “Ik ben verantwoordelijk voor het omzetten van klantwensen en architecttekeningen naar bruikbare 3D-modellen voor onze werkplaats. Dit proces zorgt ervoor dat elk project als een puzzel in elkaar gezet kan worden, van de tekenkamer tot aan de bouwplaats,” legt Anne Jelle uit.

Wat maakt je werk zo leuk?

Voor Anne Jelle ligt de voldoening in de variatie en de uitdagingen die zijn rol met zich meebrengt. “Het vertrouwen en de vrijheid die ik krijg binnen het bedrijf, samen met de mogelijkheid om mijn ideeën in te brengen, maken mijn werk erg aangenaam. Het is ook bijzonder om te zien hoe materialen van de tekenkamer naar de werkplaats en uiteindelijk naar de bouwplaats gaan.”

Wil je net als Anne Jelle werken bij Staalbouw van den Berg? Bekijk dan onze vacatures hier.