Projecten

Wij kunnen het ons voorstellen dat je inmiddels nieuwsgierig bent geraakt naar onze projecten. Je bent op de juiste plek belandt! Op deze pagina vind je een kleine greep uit onze vele projecten. We plaatsen hier maandelijks nieuwe projecten en ook cases uit het verleden.

Bedrijfsunits Tilstra, Leeuwarden

We hebben de nieuwe bedrijfsunits van Tilstra in Leeuwarden gerealiseerd. Daar hebben we de complete staalconstructie en beplating verzorgd. Lees hier verder.

Multispaces Joure

Multispaces, met Staalbouw van den Berg als aannemer, is een innovatief concept voor multifunctioneel ruimtegebruik. Met 112 units in diverse afmetingen, biedt het flexibele werk- en opslagruimtes voor zowel startende als gevestigde ondernemers en bedrijven. Lees verder voor meer informatie over dit prachtige project.
Vijftig staalbouw units

De Totaalbouw van vijftig staalbouw units

In 2020 besloot ondernemer Teo Welles in een stuk landbouwgrond te investeren. Na aankoop van de grond kwam hij op het idee om er vijftig staalbouw units op te plaatsen voor de verkoop. Teo vroeg Staalbouw van den Berg om de totaalbouw van deze units te verwezenlijken. Hoe de samenwerking verliep en hoe deze vrij spontane investering uiteindelijk voor Teo heeft uitgepakt lees je terug in dit verhaal.

Mopal Palletindustrie

Staalbouw van den Berg mocht voor Mopal Palletindustrie een 60 meter lange staalconstructie ontwerpen, produceren en plaatsen. Deze lange overkapping wordt onderdeel van een nieuwe volautomatische lijn, waar vier nieuwe pallet sorteer robots komen te staan. Meer weten over dit project? Lees dan verder.

Kozijn & Centrum Noord

Het grondwerk (leggen van de fundatie), storten van de betonvloer, intekenen en opzetten van de staalconstructie, de dak– en wandbeplating en de bestrating. Aantekening: Voor het grondwerk, de betonvloer en de bestrating heeft Van den Berg, als aannemer zijnde, een externe partij ingehuurd.

Bodemvisie

In 2020 bouwden wij voor het bedrijf Bodemvisie hun tweede loods. Hun eerste loods werd gebouwd door onze concurrent. Wat voor bedrijf Bodemvisie is en waarom ze ditmaal voor Staalbouw Van den Berg kozen, lees je terug in dit verhaal. Een story vertelt door één van de twee oprichters: Douwe Jan.