Vakmensen: Nienke Laanstra

Vakmensen: Nienke Laanstra

Graag stellen we de vakmensen van Staalbouw van den Berg aan u voor. Dit keer: Nienke Laanstra (25) die haar weg heeft gevonden in de prachtige wereld van staalbouw. “Van detailhandel en horeca naar de staalbouw; compleet wat anders, maar wel erg interessant en leuk”

Wat doe je bij Staalbouw van den Berg?

Nienke begon vier maanden geleden bij Staalbouw van den Berg, na een carrière in de uitzendbranche en daarvoor in detailhandel en horeca. “Mijn functie is officieel algemeen medewerker, maar ik ben voornamelijk bezig met HR-functies, administratieve taken, debiteurenbeheer en het verwerken van facturen.Ik ben met allerlei verschillende taken bezig en dat maakt elke dag anders en interessant,” vertelt Nienke enthousiast.

Wat maakt je werk zo leuk?

“Het is de diversiteit die het werk echt leuk maakt,” zegt Nienke. Ze geniet van de afwisseling tussen rustige en hectische dagen, waarbij een uitdaging zoals een tegenzittende staallevering zorgt voor voldoening wanneer deze succesvol is opgelost. “De positieve feedback van klanten na een hectische dag is enorm belonend.”

Wat vind je van de werksfeer?

Over de werksfeer is Nienke duidelijk: “Erg relaxed en vriendelijk. Ondanks dat ik in een ‘mannenwereld’ terechtkwam, werd ik warm ontvangen en vind ik het gezellig om bij de koffie even bij te praten. De sfeer op vrijdag, wanneer de montageploeg erbij komt, is altijd erg gezellig.” Ze benadrukt het belang van gelijkheid binnen het bedrijf, waarbij iedereen elkaar respecteert en waardeert.

Zou je anderen aanraden om bij Staalbouw van den Berg te komen werken?

Absoluut, zegt Nienke. “Het is fantastisch om te zien hoe een project van begin tot eind tot leven komt. Van een leeg weiland naar een indrukwekkend bedrijvenpand; je bent onderdeel van een grote transformatie en als het is opgeleverd, geeft dat veel voldoening. De betrokkenheid bij grote projecten van a tot z, inclusief calculatie, tekeningen, werkvoorbereiding, en klantencontact, maakt het werk bij Staalbouw van den Berg uniek en zeer aan te raden.”

Wil je net als Nienke werken bij Staalbouw van den Berg? Bekijk dan onze vacatures hier.