over ons

BEL ONS VANDAAG NOG

+31 (0)513 41 1163

Hi, dit zijn wij!

Hier zijn we goed in

Hi, wij zijn team Van den Berg. Wij houden ons in de basis bezig met het ontwerpen; fabriceren; conserveren en monteren van staalconstructies. Daarvoor hebben wij alles zelf in huis. Oprichter Jan-Wiebe houdt van korte lijnen en zorgt er dus voor dat die er zijn.

Staat jouw constructie en ben je toe aan de volgende stap? Wij maken wand- en dakbeplating van staal. Staal kent ontelbare mogelijkheden en daar springen we als bedrijf graag op in. Nieuwe klussen met afwijkende vormen en maten voelen voor ons als een cadeautje.

Wil jij dat het trap- en hekwerk in jouw gebouw onverwoestbaar is? Ook trappen en hekken maken wij bij ons in de werkplaats. Wil je een trap laten plaatsen in een bestaand gebouw? Wij komen graag bij je langs om de maten op te nemen. Al het werk wat wij maken, leveren en monteren is maatwerk.

Als bedrijf hebben wij veel disciplines en materieel zelf in huis. Je kunt ons dan ook inhuren als aannemer voor al jouw bouwprojecten. Met ons brede netwerk, ons handige team en onze ijzersterke communicatie zorgen wij ervoor dat jouw project wordt gerealiseerd binnen het geplande tijdspad.

Wil je weten hoe die verschillende functies en skills zijn ontstaan binnen Van den Berg? Lees dan vooral nog even verder…

25

Jaar Ervaring

25

Specialisten

60

Afgeronde projecten

Ontdek de rijke geschiedenis van ons bedrijf

Als jongeman beleeft Jan-Wiebe van den Berg (oprichter Staalbouw van den Berg) vele avonturen. Hij gaat van strontschepper naar dakgoten schrobber naar schoffelaar. Hij leerde van alles en was toen al niet vies van hard werken. Na een aantal jaren werken in grote fabrieken breekt de crisistijd aan. Samen met een kameraad neemt Jan-Wiebe een klus aan bij Sigma Coatings in Amsterdam. Jan-Wiebe is inmiddels eenendertig jaar oud als de chef technische dienst van Sigma Coatings hem benaderd. Zijn woorden luidden als volgt: ‘Jij moet voor jezelf beginnen en ik ga je daarbij helpen’. Jan-Wiebe’s antwoord daarop is: “Dat doen we!” In 1996 richt hij zijn eigen bedrijf op en krijgt hij meteen veel opdrachten aangeboden vanuit Sigma Coatings.

Jan-Wiebe bouwt eigenhandig een kleine loods aan huis. Het staal laat hij in die tijd gewoon thuis op de oprit afleveren. Jan-Wiebe vindt het werken met staal machtig. Je kan er van alles mee en je kan het ook zelf opzetten met gigantische kranen. In 1998 bouwt Jan-Wiebe zijn eerste eigen bedrijfshal. Wanneer deze loods klaar is, krijgt hij zijn eerste grote opdracht: Er moet een uitbreiding komen voor het G-Star pand in Amsterdam.

Intussen groeit het eenmansbedrijf uit tot een bedrijf met personeel. Wanneer het vijfde teamlid zich meldt in 2001 is het tijd voor een grotere loods. Jan-Wiebe bouwt samen met zijn ploeg de nieuwe hal op De Wielen 5 in Joure waar we vandaag de dag nog altijd gevestigd zitten. Na het G-Star project bleven de grotere projecten zich aanbieden. De klus erna bestond uit het bouwen van productiestraten in de bestaande loods van Scania in Zwolle.

Wil je weten welke klussen Jan-Wiebe het meest zijn bijgebleven? Wil je ontdekken wat voor bedrijf Jan-Wiebe runt naast Staalbouw van den Berg. En wil je weten hoe de oprichter van ons bedrijf is als mens? Lees dan zijn volledige interview.

STUUR EEN BERICHT

Neem Contact Op

Gecertificeerd

Van den Berg Staalbouw B.V. is een CE-gecertificeerd staalbouwbedrijf (EN 1090, executieklasse 2)

Montage

Van den Berg beschikt over vakbekwaam personeel (VCA gecertificeerd) en het juiste materieel.

Betrokkenheid

Door een eigen team van specialisten kunnen wij met u meedenken, om het werk te optimaliseren, zodat wij een concurrerende prijs kunnen bieden.