Bedrijfsunits Tilstra, Leeuwarden

Projectinfo

Opdrachtgever
Tilstra, Leeuwarden.
Werkzaamheden
Complete staalconstructie & beplating.

Projectbeschrijving

In opdracht van Bouwbedrijf Cornel hebben we de bedrijfsunits voor Tilstra in Leeuwarden gerealiseerd. We hebben de complete staalconstructie en beplating verzorgd. 

Momenteel is Zijlstra Betontechniek druk bezig met het spuiten van afdekplaatjes voor de gordingen. Deze plaatjes zijn nauwkeurig gesneden met onze plasmasnijmachine, die binnenkort wordt vervangen door een nieuw model. 

Er staat ons nog een laatste stap te wachten in dit project: het monteren van het zetwerk en de afdekplaatjes, waarmee we inmiddels druk bezig zijn.

 

Bekijk andere Projecten

Vijftig staalbouw units

De Totaalbouw van vijftig staalbouw units

In 2020 besloot ondernemer Teo Welles in een stuk landbouwgrond te investeren. Na aankoop van de grond kwam hij op het idee om er vijftig staalbouw units op te plaatsen voor de verkoop. Teo vroeg Staalbouw van den Berg om de totaalbouw van deze units te verwezenlijken. Hoe de samenwerking verliep en hoe deze vrij spontane investering uiteindelijk voor Teo heeft uitgepakt lees je terug in dit verhaal.

Mopal Palletindustrie

Staalbouw van den Berg mocht voor Mopal Palletindustrie een 60 meter lange staalconstructie ontwerpen, produceren en plaatsen. Deze lange overkapping wordt onderdeel van een nieuwe volautomatische lijn, waar vier nieuwe pallet sorteer robots komen te staan. Meer weten over dit project? Lees dan verder.

Kozijn& Centrum Noord

Het grondwerk (leggen van de fundatie), storten van de betonvloer, intekenen en opzetten van de staalconstructie, de dak– en wandbeplating en de bestrating. Aantekening: Voor het grondwerk, de betonvloer en de bestrating heeft Van den Berg, als aannemer zijnde, een externe partij ingehuurd.