Multispaces Joure

Projectinfo

Opdrachtgever
Multispaces in Joure
Werkzaamheden
Als aannemer betrokken bij de bouw van 112 units in drie verschillende afmetingen.

Projectbeschrijving

Multispaces is niet zomaar een concept; het is de toekomst van multifunctioneel ruimtegebruik. Staalbouw van den Berg Joure heeft de expertise in huis om dit innovatieve project tot een succes te maken. Met 112 units in drie verschillende afmetingen biedt Multispaces een scala aan mogelijkheden voor ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele, hoogwaardige werk- of opslagruimte. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam, de multifunctionele ruimtes van Multispaces zijn de perfecte basis voor jouw bedrijfsactiviteiten.

De kracht van Staalbouw van den Berg

Staalbouw van den Berg staat bekend om zijn deskundigheid en innovatieve aanpak in de staalbouwsector. Als aannemer voor het project Multispaces hebben wij de complete bouw op ons genomen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. De samenwerking met Bouwbedrijf Cornel voor de fundering en Giet Mooi voor het storten van het beton, onderstreept de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van een autoriteit op het gebied van staalbouw mag verwachten.

  • Multispaces Small: Vanaf 35 m²
  • Multispaces Medium: Vanaf 50 m²
  • Multispaces Large: Vanaf 100 m²

Elke ruimte is ontworpen met het oog op flexibiliteit en aanpasbaarheid aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Een ruimte die met je meegroeit

Multispaces is meer dan alleen een naam; het is een belofte van groei en aanpassingsvermogen. De units zijn zo ontworpen dat ze met je bedrijf kunnen meegroeien. Of je nu een kleine webshop runt of een grote showroom nodig hebt, Multispaces biedt de ruimte die je nodig hebt om succesvol te zijn.

  • Flexibele indeling voor elke bedrijfsactiviteit
  • Hoogwaardige materialen en afwerking
  • Uitstekende locatie nabij afrit A7 met voldoende parkeergelegenheid

Staalbouw van den Berg Joure heeft met Multispaces een omgeving gecreëerd waarin elk bedrijf kan groeien. Benieuwd wat wij nog meer doen? Klik dan hier en lees alles over onze diensten.

Gietmooi maakte een mooie video van het project. Klik hier om dat te bekijken.

Bekijk andere Projecten

Vijftig staalbouw units

De Totaalbouw van vijftig staalbouw units

In 2020 besloot ondernemer Teo Welles in een stuk landbouwgrond te investeren. Na aankoop van de grond kwam hij op het idee om er vijftig staalbouw units op te plaatsen voor de verkoop. Teo vroeg Staalbouw van den Berg om de totaalbouw van deze units te verwezenlijken. Hoe de samenwerking verliep en hoe deze vrij spontane investering uiteindelijk voor Teo heeft uitgepakt lees je terug in dit verhaal.

Mopal Palletindustrie

Staalbouw van den Berg mocht voor Mopal Palletindustrie een 60 meter lange staalconstructie ontwerpen, produceren en plaatsen. Deze lange overkapping wordt onderdeel van een nieuwe volautomatische lijn, waar vier nieuwe pallet sorteer robots komen te staan. Meer weten over dit project? Lees dan verder.

Kozijn& Centrum Noord

Het grondwerk (leggen van de fundatie), storten van de betonvloer, intekenen en opzetten van de staalconstructie, de dak– en wandbeplating en de bestrating. Aantekening: Voor het grondwerk, de betonvloer en de bestrating heeft Van den Berg, als aannemer zijnde, een externe partij ingehuurd.