Staalbouw van den Berg

Specialist in stalen trappen en trapleuningen

Staalbouw van den Berg uit Joure is al jarenlang dé specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van stalen trappen en trapleuningen. Of het nu gaat om een enkele trap in een woning of een complex trappenhuis in een kantoorpand: Staalbouw van den Berg heeft de expertise in huis om de perfecte stalen trap te ontwerpen en te realiseren. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden van stalen trappen en trapleuningen van Staalbouw van den Berg.

Stalen trappen: robuust en stijlvol

Een stalen trap is een echte blikvanger in ieder interieur. Staalbouw van den Berg ontwerpt stalen trappen op maat, zodat deze perfect aansluiten bij de stijl en het gebruik van de ruimte. Een stalen trap is niet alleen robuust en duurzaam, maar kan ook zeer stijlvol zijn. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van zowel industriële als moderne stalen trappen, dus informeer naar de mogelijkheden.

Stalen trapleuningen: veiligheid en stijl

Een stalen trapleuning is niet alleen een belangrijk onderdeel voor de veiligheid van een trap, maar kan ook bijdragen aan de stijl van een interieur. Staalbouw van den Berg ontwerpt stalen trapleuningen op maat, zodat deze perfect passen bij de trap en de ruimte waarin deze staat. Of het nu gaat om een enkele trapleuning of een complex systeem van leuningen in een trappenhuis, wij hebben de expertise om deze op een veilige én stijlvolle manier te plaatsen.

Metalen trap: robuust en onderhoudsvrij

Naast stalen trappen en trapleuningen, ontwerpt en produceert Staalbouw van den Berg ook metalen trappen. Een metalen trap is robuust en onderhoudsvrij. Deze trappen zijn zeer geschikt voor industriële en utilitaire omgevingen, zoals fabriekshallen en kantoorpanden. 

Waarom kiezen voor Staalbouw van den Berg?

Staalbouw van den Berg heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van stalen trappen en trapleuningen. Het bedrijf werkt met een team van vakmensen die beschikken over de nodige kennis en expertise om de perfecte trap te ontwerpen en te realiseren. Wij werken met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, zodat de trappen en trapleuningen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Service en nazorg

Van den Berg hecht veel waarde aan service en nazorg. Wij denken graag mee met de klant en zorgen voor een persoonlijke benadering. Naast het ontwerpen en plaatsen van trappen en trapleuningen, bieden wij ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan. Zo blijft de trap of trapleuning in optimale staat en kan de klant er nog jarenlang van genieten.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een stalen trap, stalen trapleuning of metalen trap? Neem dan vrijblijvend contact op met Staalbouw van den Berg. Het team van professionals staat klaar om uw wensen en eisen om te zetten in een prachtig eindresultaat. Kies voor kwaliteit en vakmanschap, kies voor Staalbouw van den Berg.