Projecten

Wij kunnen het ons voorstellen dat je inmiddels nieuwsgierig bent geraakt naar onze projecten. Je bent op de juiste plek belandt! Op deze pagina vind je een kleine greep uit onze vele projecten. We plaatsen hier maandelijks nieuwe projecten en ook cases uit het verleden.

Rijskamp Technische Handelsonderneming

In 2020 vonden Aafko en zijn beide zoons, Gerrit en Job, het hoog tijd voor een tweede bedrijfspand. Dit pand dient deels als opslag voor de asfaltmachines en deels als vastgoedinvestering. Voor de bouw van het stalen deel van hun pand huurden ze Staalbouw van den Berg in.

De Metalfinish Group

In 2017 hielpen wij onze buren bij de uitbreiding van hun pand. Ondernemer Jan Roos deelt wat zijn bedrijf Metalfinish Group doet en beantwoordt de vraag: “Zou je een tweede keer kiezen voor een samenwerking met Staalbouw van den Berg?”

K_Dekker Bouw & Infra

Bij de bouw van de helikopter simulatorhal in Den Helder werden wij als onderaannemer ingezet door K_Dekker. Senior werkvoorbereider Sander Horn (K_Dekker) vertelt meer over dit bijzondere project en deelt hoe onze samenwerking verliep.

Atrion

In 2020 bouwden wij voor Atrion een tweetal loodsen. Ondernemer Jaap de Jong deelt zijn persoonlijke verhaal en vertelt hoe hij onze samenwerking heeft ervaren.