Over ons

BEL ONS VANDAAG NOG

Dit is Staalbouw van den Berg

Staalbouw van den Berg is een complete totaalaannemer in staalbouw. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met het ontwerpen, fabriceren, conserveren en monteren van staalconstructies. Hierbij kan je denken aan kleine loodsen of grote bedrijfspanden, geen enkele opdracht is ons te gek. 

Familiebedrijf

Wij zijn een groeiend familiebedrijf, waarbij verschillende generaties van den Berg werkzaam zijn binnen het bedrijf. Oprichter Jan-Wiebe van den Berg is ooit begonnen in een kleine loods, maar het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een gezonde ondermening met meer dan 25 jaar ervaring. Naast Jan-Wiebe werken ook zijn vader (pake), vrouw en kinderen in het bedrijf. In totaal werken er nu meer dan 25 specialisten bij Staalbouw van den Berg.

25

Jaar Ervaring

25

Specialisten

60

Afgeronde projecten
Meedenken met de klant

Staalbouw van den Berg onderscheidt zich door te werken met korte lijnen en persoonlijke communicatie. Door te luisteren naar de wensen van de klant denken we mee in de mogelijkheden. Omdat wij intern alle disciplines in huis hebben kunnen we snel schakelen en bijsturen. Met ons brede netwerk, ons team en ijzersterke communicatie zorgen we ervoor dat jouw project wordt gerealiseerd binnen het geplande tijdspad. Vaak is er meer mogelijk dan vooraf gedacht wordt. Opdrachten en projecten met afwijkende vormen en maten voelen voor ons altijd als een cadeautje.

Van trap tot bedrijfshal

Inmiddels hebben we meer dan 60 projecten mogen afronden. Dit zijn projecten waarbij we trap- en herwerken mochten ontwerpen, fabriceren en monteren. Maar ook projecten waarbij we complete bedrijfshallen mochten opleveren. Waar het bedrijf begon als onderaannemer, treden we tegenwoordig voornamelijk op als totaalaannemer. Dus wij verzorgen een project van a tot z. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor een efficiënte realisatie van het project.

Benieuwd naar een aantal van onze projecten? Op deze pagina vind je een kleine greep uit onze projecten.

De nieuwe generatie

Het bedrijf Staalbouw van den Berg is zoals eerder genoemd opgericht door Jan-Wiebe van den Berg. In 1996 is hij begonnen in een kleine loods aan huis, het staal liet hij in die tijd gewoon thuis op de oprit afleveren. 25 jaar en bijna 30 personeelsleden verder staat de volgende generatie van den Berg klaar. Zoon Wiebe van den Berg is al jaren actief binnen het bedrijf. Wiebe groeide echt met het bedrijf mee. In de begindagen van het bedrijf dook hij in de afvalbak bij heit om stukjes uit te zoeken, om die vervolgens in elkaar te lassen. In de loop der jaren kreeg Wiebe steeds taken en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Ondertussen is Wiebe in de voetsporen van zijn vader gaan staan, hij mag zich tegenwoordig mede-eigenaar noemen van Staalbouw van den Berg.

Benieuwd naar de verhalen van Jan-Wiebe van den Berg of Wiebe van den Berg? Lees hier dan de uitgebreide verhalen van Jan-Wiebe en Wiebe.

STUUR EEN BERICHT

Neem Contact Op

Gecertificeerd

Van den Berg Staalbouw B.V. is een CE-gecertificeerd staalbouwbedrijf (EN 1090, executieklasse 3)

Montage

Van den Berg beschikt over vakbekwaam personeel (VCA gecertificeerd) en het juiste materieel.

Betrokkenheid

Door een eigen team van specialisten kunnen wij met u meedenken, om het werk te optimaliseren, zodat wij een concurrerende prijs kunnen bieden.